۳ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۸:۱۴

احمدی در گفتگو با مهر:

صدا و سیمای مرکز گلستان از داشته‌های تاریخی برای ساخت برنامه‌ها بهره می‌برد

صدا و سیمای مرکز گلستان از داشته‌های تاریخی برای ساخت برنامه‌ها بهره می‌برد

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان تاکید کرد تنوع قومی و مذهبی برای این استان یک فرصت محسوب می‌شود و ما سعی می‌کنیم از داشته‌های تاریخی، فرهنگی و هنری برای ساخت برنامه‌های متنوع نهایت استفاده را ببریم.

محمدعلی احمدی، مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان در پاسخ به این سئوال که تا چه حد از داشته‌های تاریخی، فرهنگی و هنری این مرکز برای برنامه‌ها استفاده می‌کنید؟ گفت: مسلماً این داشته‌ها برای ساخت برنامه‌های متنوع کمک زیادی به ما می‌کند. تنوع قومی و مذهبی برای این استان یک فرصت محسوب می‌شود و تلاش می‌کنیم تا از این فرصت‌ها در برنامه‌های صدا و سیما بهره ببریم.

وی در ادامه افزود: همچنین سعی کرده‌ایم مستندهای فاخری برای معرفی این پیشینه غنی تولید و پخش کنیم. مستند "حریر فرهنگ" به موضوع تنوع فرهنگی در بخش لباس و پوشش پرداخته‌ است. سری اول آن تولید شده و سری دوم هم در دست تهیه است.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز گلستان ادامه داد: در مستندهای متنوعی به موضوع طبیعت و ویژگی‌های جغرافیایی استان، جنگل‌ها، پارک‌های حیات وحش، تالاب‌ها، ‌آبشارها و سایر مناطق طبیعی مرکز می‌پردازیم که برخی مستندها در جشنواره‌های مختلف از جمله جشنواره رسانه و محیط زیست موفق به دریافت جوایز شده‌اند و رتبه‌های خوبی هم از آن خود کرده‌اند.

وی بیان کرد: امامزاده‌های استان در قالب مستند تهیه می‌شوند. فرهنگ و تمدن گلستان مجموعه مستند دیگری است که برای سال 90 در دست اجرا داریم و به موضوعات دین، آداب و رسوم، اقوام، تاریخ کهن و شکل‌گیری قبایل و اقوام استان می‌پردازد.

احمدی خاطرنشان ساخت: مشاهیر استان، مستند بازسازی‌ است که به شخصیت‌های برجسته استان از جمله فخرالدین اسعدگرگانی، حکیم ابوالقاسم جرجانی، میرداماد و میرفندرسکی می‌پردازد. در زمینه موضوع‌های مختلف دیگری از جمله معماری، پنبه که طلای سفید سرزمین‌ ما به ویژه استان گلستان است مستندهایی تهیه می‌کنیم.

کد خبر 1294615

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha